فولاد ضد سایش-استنلس استیل-هاردوکس-فولاد آتشخوار

ck45-Mo40-GLA-ورق مخازن بخار

ck45-Mo40-GLA-ورق مخازن بخار-مونل- هسته نیکل- نیکل اینکونل- ورق آلمینیوم گرید ۲ الی ۷۰۰۰- سوپر آلیاژ – تیتانیوم -هسته لوی– لوله مانیسمان. – لوله آتشخوار – لوله ژاپنی – x52 – ورق آتشخوار –ck45 – ck60 – st52 – st37 – hardox –. GLA ورق روسی – ورق اکراینی – ورق چینی – ورق نسوز اسپانیا. – ورق کلمبوس آفریقای جنوبی

میلگرد ساده فولادی-قیمت میلگرد ساده فولادی-فروش میلگرد ساده فولادی-انواع میلگرد ساده

میلگرد ساده فولادی-قیمت میلگرد ساده فولادی-فروش میلگرد ساده فولادی-انواع میلگرد ساده-میلگرد ck45-میلگرد st37-میلگرد صنعتی-میلگرد ساختمانی-میلگرد ساده فولادی

انواع میلگرد ساده از نظر جنس، قطر و یا شکل ظاهری به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. برای مثال براساس جنس فولاد مورد کاربرد در این محصول می توان آن را به انواع میلگرد اروپایی. گالوانیزه، پلیمری، استیل، اپوکسی و یا میلگرد سیاه طبقه بندی کرد. از نظر قطر نیز این محصول در سایزهای مختلفی تولیدی که هر یک دارای استفاده های متنوعی هستند.

در دسته بندی دیگری میلگرد ساده را می توان به انواع صنعتی و نوردی تقسیم کرد. در تولید میلگردهای ساده صنعتی از فولاد St37 بکارگیری می شود و دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. برای تولید میلگردهای ساده نوردی نیز از روی نورد گرم استفاده می شود.

میلگرد ساده صنعتی
این محصول با استفاده از فولاد st37 تولیدی و در سایز و قطرهای متفاوتی به بازار عرضه می شود. استاندارد تولید میلگرد ساده صنعتی در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. بنابراین لازم است در هنگام تهیه این محصول به استاندارد مورد استفاده و نحوه تولید آن دقت کنید. میلگرد ساده صنعتی عموماً از سایز 6 تا 20 میلی متری و با کیفیت بالایی در بازار داخلی ایران عرضه می شود.
این محصول همانطوری که از نامش پیداست در صنایع بزرگی همچون خودروسازی، راه سازی و آهنگری مورد استفاده قرار می گیرد. برای تولید این محصول بیلت ها تحت دمای بالا قرار می گیرد و سپس وارد مرحله نورد می شوند. کیفیت و قیمت روزز میلگرد در بازار در برندهای مختلف بر اساس نوع استاندارد و روش تولید متفاوت است.

میلگرد ساده نوردی
میلگرد ساده نوردی یکی از محصولات پرطرفدار در بازار فولاد بوده که به دلیل روش تولید از کیفیت بالایی برخوردار است. برای تولید این محصول به روش نورد گرم در مرحله اول شمش های فولادی حرارت دهی می شود. پس از نیل به دمای 1100 درجه سانتی گراد این مواد اولیه به مرحله نورد ارسال می شوند. در مرحله نورد میلگرد فرم دهی می شود و پس از آن برای عدل بندی و کنترل کیفی مهیا می شود.

تولید میلگرد ساده به روش نورد سرد در میان تولیدکنندگان رایج تر است. در این روش پس از انجام نورد گرم، محصول خنک کاری شده و مقاومت میلگرد افزایش می یابد. میلگردهای ساده تولیدی توسط نورد سرد نسبت به محصولات نورد گرم از مقاومت بالاتری برخوردار هستند. این محصولات گزینه بسیار مناسبی برای استفاده در مناطق زلزله خیز محسوب می شوند.

کاربرد میلگرد ساده
این محصول به عنوان میلگرد دورپیچ در اعضای سازه ای بتن آرمه یا ساختمان های بتنی آرمه مورد استفاده قرار می گیرد. در برخی موارد نیز مشاهده می شود که از این نوع محصول به عنوان میلگرد حرارتی در ساختمان استفاده می شود. که یک اشتباه رایج در ساختمان سازی است. همچنین از دیگر مصارف این محصول می توان به شفت های صنعتی و نما اشاره کرد. در حالی که موارد مصرف میلگر آجدار در موارد ساختمانی و ساختمانی و سازه های بتنی است.

کاربرد در ساختمان
در حقیقت این محصول بیشتر کاربرد صنعتی داشته و به ندرت در ساختمان استفاه می شود. از میلگرد ساده برای ساخت خاموت استفاده می شود و محصولات با کیفیت بالا در صنایع بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. تنها کاربرد میلگرد ساده در ساختمان جهت استفاده به عنوان دورپیچ سدر اجزای سازه ای بتن آرمه بوده. و هرگونه استفاده دیگر پیگرد قانونی خواهد داشت.

کاربرد در صنعت میلگرد ساده فولادی
بیشترین کاربرد میلگرد ساده در صنعت برای ساخت خاموت، پیچ و مهره و میخ است. همانطور که بیان شده به دلیل عدم وجود آج بر روی سطح این میلگرد و کم بودن اصطکاک. از این محصول برای آرماتوربندی استفاده نمی شود. یکی از مهمترین خصوصیات میلگرد ساده قابلیت جوشکاری و خمکاری مناسب این محصول است. که آن را برای استفاده در آهنگری و جوشکاری مناسب می نماید.

میلگرد فولادی-قیمت میلگرد فولادی-فروش میلگرد فولادی-انواع میلگرد فولادی-میلگرد

میلگرد فولادی-قیمت میلگرد فولادی-فروش میلگرد فولادی-انواع میلگرد فولادی-میلگرد

میلگرد فولادی معمولی

یکی از پرکاربردترین میلگردهای استفاده شده در صنعت ساختمان سازی، نوع فولادی است. این نوع مقطع از فولاد st37 تولید شده و به دو صورت ساده و آجدار تولید می شود. این محصول از مقاومت و استحکام کششی بالایی برخوردار است. میلگرد فولادی معمولی با نام میلگرد سیاه نیز در بازار معروف است. تنها مشکل این نوع میلگرد که موجب شده است تا انواع دیگر نیز معروف شوند، فرسایش و در نهایت شکسته شدن در بتن است. به همین منظور در مناطقی که رطوبت به مقدار زیادی وجود دارد از نوع دیگر میلگرد استفاده می شود.
میلگرد ضد زنگ
میلگرد گالوانیزه
میلگرد اپوکسی
میلگرد ترانس
میلگرد فایبرگلاس
میلگرد صنعتی
این نوع میلگرد از فولاد تولید می شود. و در بخش عظیمی از صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع میلگرد با توجه به نیاز و کاربردی که قرار است استفاده شود، تولید می شود. و به همین علت ممکن است در سایزبندی و ابعاد مختلف به بازار عرضه گردد.

میلگرد فولادی از لحاظ شکل ظاهری به دو نوع ساده و آجدار تقسیم بندی می شود و نوع ساده بیشترین کاربرد را در صنعت دارد.

میلگرد ساده نوعی میلگرد صنعتی است و در ساخت تجهیزات، ماشین آلات و ابزارها استفاده می شود. همچنین میلگرد صنعتی با میلگرد آجدار سایزبندی و ساختار هندسی متفاوتی دارد. و در قطرهای مختلفی تولید می شود. میلگرد ساده صنعتی همان میلگرد با استاندارد A1 است.

از آنجایی که در صنعت میلگرد بدون آج بیشتر به کار برده می شود. بنابراین سطح میلگرد صنعتی صاف و صیقلی می باشد. البته گاهاً میلگرد صنعتی به صورت آجدار نیز تولید می شود. و در برخی کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

اما نوع آجدار میلگرد صنعتی سفارشی بوده و برای مصارف خاص تهیه می شود. مقاومت میلگرد صنعتی در برابر خمش بیشتر بوده و در مقایسه با میلگرد ساختمانی قطر بیشتری دارد.

این میلگرد مقاومت نسبی در برابر رطوبت دارد، تنش تسلیم آن بالای 240 مگاپاسکال و استحکام کششی آن بالای 360 است.

مهم است بدانید مفتول که از جمله مصالح فولادی پر فروش و پرکاربرد در صنعت آهن است. از میلگرد ساده تولید می شود. مفتول از نوع میلگرد صنعتی با کمترین قطر آن است و انعطاف پذیری بسیار مناسبی دارد.

کاربرد میلگرد صنعتی
ساخت پیچ و مهره

ساخت ماشین آلات کشاورزی

ساخت انواع تجهیزات و دستگاه های تولید مواد غذایی

تولید انواع دستگاه ها

خودروسازی

ساخت انواع ابزار

ساخت و تولید انواع اتصالات

خاموت

مفتول

فولاد 7131-قیمت فولاد 7131-فروش فولاد 7131-میلگرد 7131-قیمت میلگرد 7131

فولاد 7131-قیمت فولاد 7131-فروش فولاد 7131-میلگرد 7131-قیمت میلگرد 7131

فولاد 7131 یک نوع فولاد آلیاژی است. که شامل مواد مختلفی مانند آهن، کربن، کروم، منگنز، سیلیسیم، نیکل و مولیبدن است.

این نوع فولاد معمولاً برای تولید قطعاتی که نیاز به سختی و مقاومت بالا دارند استفاده می شود. این فولاد معمولاً در صنایع خودروسازی، هوافضا، صنعت دریایی و ساخت ماشین آلات استفاده میشود. این نوع فولاد قابلیت پردازش حرارتی نیز دارد و می تواند به روش های تغییر فاز و رفتار تغییر شکل پاسخ دهد.

بعضی از نام های دیگر این فولاد

AFNOR 20NC11

DIN 16NiCrMo12

BS 805M20

UNI 16CrNiMo12

SS 2506

JIS SNCM220

AMS 6278

فولاد 7131 یک فولاد ضد سایش با خواص مکانیکی بالا است. که در برخی از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. برخی ویژگی های این فولاد عبارتند از:

مقاومت بالا در برابر سایش: این فولاد مقاومت بالا در برابر سایش و فشار دارد. این ویژگی آن را برای استفاده در قطعاتی که در معرض فشار و سایش قرار دارند مناسب می سازد.

مقاومت در برابر خوردگی: این نوع فولاد دارای مقاومت خوبی در برابر خوردگی دارد. بخصوص در محیط های خنثی و قلیایی، این ویژگی آن را برای استفاده در برخی از صنایع مهم مانند. صنایع نفت و گاز و صنایع شیمیایی مناسب می سازد.

مقاومت در برابر حرارت: این فولاد مقاومت بالا در برابر حرارت دارد. این خاصیت آن را برای استفاده در برخی از صنایع نیمه هادی ها، مواد شیمیایی و صنایع فولادی مناسب می سازد.

فولاد 7701-فروش فولاد 1.7701-قیمت فولاد 7701-میلگرد 7701-فولاد 7701

فولاد 7701-فروش فولاد 1.7701-قیمت فولاد 7701-میلگرد 7701-فولاد 7701

این فولاد دارای مقاومت بالا در برابر فشار و حرارت دارد. و مناسب برای استفاده در شرایط سخت و خستگی آور می باشد. همچنین، این فولاد دارای خواص خوبی نظیر مقاومت در برابر خوردگی و سایش است.

کاربرد
این فولاد ضد زنگ برای استفاده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع فولاد به دلایل زیادی مورد توجه قرار می گیرد. از جمله مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ زدگی، قابلیت جوشکاری بالا و مقاومت در برابر درجه حرارت بالا.

از این نوع فولاد در صنایع خودروسازی، هوا و فضا، صنعت دریایی، صنایع شیمیایی و صنعت نفت و گاز استفاده می شود. این فولاد به عنوان ماده اولیه برای تولید قطعات پایه مانند شفت ها، پیچ ها، صفحات، لوله ها و اتصالات استفاده می شود.

از دیگر کاربردهای فولاد 1.7701 می توان به ساخت قطعات هیدرولیکی، قطعات پمپ، قطعات توربین، بدنه کشتی ها و آبشارهای زیستی اشاره کرد. همچنین این فولاد در ساخت و تولید تجهیزات آشپزخانه و وسایل خانگی نیز استفاده می شود.

فولاد 1.7701 یکی از فولادهای سردکار شده با سیلیکون می باشد. و دارای خواص مکانیکی قابل توجهی است. برخی از خواص مکانیکی این فولاد عبارتند از:

مقاومت در برابر تسلیم: این فولاد دارای مقاومت بالا در برابر تسلیم است که به معنای تحمل استرس های بالا بدون تغییر شکل دائمی است.

مقاومت در برابر کشش: این فولاد به خوبی مقاومت خود را در برابر نیروهای کششی نشان می دهد. و به راحتی از شکستگی جلوگیری می کند.

سختی: این فولاد دارای سختی بالا است که به معنای مقاومت در برابر سایش و خوردگی است.

تغییر شکل: این فولاد دارای تغییر شکل پلاستیک بالا است. به این معنی که با اعمال نیروهای خارجی توانایی تغییر شکل دائمی را دارد.

انعطاف پذیری: این فولاد دارای انعطاف پذیری بالا است. که به معنی توانایی انجام تغییرات شکل در محیط های مختلف است.

مقاومت در برابر خوردگی نیز یکی دیگر از ویژگی های مکانیکی این نوع فولاد است.

عملیات حرارتی فولادها-مروری بر عملیات حرارتی فولادی-دلایل عملیات حرارتی-نرمالیزه

عملیات حرارتی فولادها-مروری بر عملیات حرارتی فولادی-دلایل عملیات حرارتی

عملیات حرارتی فولادها
فولاد از نظر خاص مناسبی که در عمل دارد، یکی از مهمترین مواد فلزی است.

یکی از دلایل عمده ای که می توان فولادهایی با خواص مختلف بدست آورد. همان تبدیل ساختمان کریستالی آهن از آلفا به گاما با تغییر درجه حرارت می باشد. این تبدیل مطابق با نمودار آهن-کربن می تواند در حد زیادی تحت تأثیر کربن قرار گیرد. برای مثال سختی و استحکام در فولادهای سریع سرد شده (آب داده شده) بستگی به میزان درصد کربن موجود در آنها دارد.

کربن دهی سطحی

بازپخت کامل (آنیلینگ)

آنیلینگ جهت کروی کردن سمنتیت

نرماله کردن (نرمالیزاسیون)

کوئنچ کردن

برگشت دادن (تمپر کردن)

تنش زدایی

متداول ترین عملیات حرارتی فولادها

دلایل عملیات حرارتی
تنش زدایی تنش های ناشی از عملیات و فرایندهای تولید

ریز کردن دانه بندی

افزایش مقاومت به سایش با ایجاد لایه سخت بر سطح. و در عین حال افزایش مقاومت به ضربه با به وجود آوری مرکز نرم تر در داخل قطعه

بهبود خواص فولاد به منظور اقتصادی کردن جایگزینی بعضی از انواع ارزان تر فولاد به جای انواع گران آن

افزایش جذب انرژی ضربه فولاد

بهبود خصوصیات برش در فولادهای ابزار

بهبود خواص الکتریکی

تغییر یا بهبود خواص مغناطیسی

مهترین مزایای عملیات نرمالیزه
افزایش انعطاف پذیری

یکنواخت کردن ریز ساختار

ریز کردن دانه ها

افزایش قابلیت ماشینکاری

یکنواخت کردن بیشتر عناصر آلیاژی

لوله Api گازی-فروش لوله گازی Api-قیمت لوله گازی Api-کاربرد لوله Api گازی

لوله Api گازی-فروش لوله گازی Api-قیمت لوله گازی Api-کاربرد لوله Api گازی

Api مخفف عبارت American Petroleum Institute به معنای انجمن نفت آمریکا می باشد. چراکه سیاست ها و پروتکل های تولید و نظارت و استاندارد لوله api، در این مجموعه طراحی و به جهان ارائه گردیده است.

Api مخفف عبارت American Petroleum Institute به معنای انجمن نفت آمریکا می باشد. چراکه سیاست ها و پروتکل های تولید و نظارت و استاندارد لوله api، در این مجموعه طراحی و به جهان ارائه گردیده است.

مشخصه بسیار مهم فولاد api به شرح زیر است.

مقاومت تسلیم بسیار بالایی دارند

ازدیاد طول نسبتاً بالا و مطلوب دارند

دمای انتقال شکست نرم به شکست ترد پایین می باشد

چقرمگی بالا در این فولاد مطرح می باشد

استاندارد ابعادی لوله API 5L منطبق بر استاندارد ASME B36.10 و دارای مشخصات زیر می باشد.

لوله API 5L گرید b در گریدهای B-X42-X52-X56-X60-X65-X70 تولید می شود.

لولهِ API 5L در قطرهای 40,26,20,16,12,10,8,6,4,3,2,1/2 تولید می شود.

لوله API گرید b در رده های SCH 10, SCH 20, SCH 40, SCH STD, SCH 80, SCH XS, SCH 160 تولید می شود.

لوله های api در دو نوع مانیسمان (بدون درز) و لوله درز دار در داخل ایران موجود می باشد. البته متأسفانه نوع مانیسمان و بدون درز آن کمتر معروف است. بیشتر مردم و بازار، لوله های api را فقط با بخشی از لوله های Api مثل لوله سپاهان اطلاق می نمایند.

لوله مانیسمان api در واقع لوله ای است که یک پارچه به صورت استوانه تولید می گردد. برای تولید لوله مانیسمان api به دو روش سرد و گرم وجود دارد.

ورق 17MN4-فروش ورق 17Mn4-قیمت مناسب ورق 17Mn4-ورق 17mn4

ورق 17MN4-فروش ورق 17Mn4-قیمت مناسب ورق 17Mn4-ورق 17mn4

ورق 17mn4 یک ورق فولادی است که برای کاربردهایی مانند ساخت تجهیزات و مخازن ذخیره سازی گاز و مایعات طراحی می شود. این ورق دارای خصوصیات مکانیکی و شیمیایی خاصی است. که آن را برای کاربردهایی که در شرایط آتش و فشار بالا قرار می گیرند، مناسب می کند.

همچنین، این ورق دارای خواص ضد زنگ است و در مقابل اکسیداسیون و خوردگی نیز مقاوم است. ورق 17MN4 به عنوان یک ورق آتشخوار (Heat-resistant) نیز معروف است. چراکه می تواند در دماهای بالا و در شرایطی که در معرض آتش و حرارت مستقیم هستند، کار کند.

ورق 17mn4 دارای مشخصات فیزیکی زیر است:

چگالی 7.85 گرم بر سانتی متر مکعب

مقاومت کششی: حداقل 490 مگاپاسکال

مقاومت تسلیم: حداقل 290 مگاپاسکال

طول عمر خستگی: حداقل 22 مگاپاسکال در 6^10 چرخه

چگالی الکتریکی: 7.85*3^10 کیلوگرم بر متر مکعب

این مشخصات فیزیکی نشان می دهد که ورق 17mn4 دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی، سایش، فشار و دماهای بالا است. همچنین، این ورق دارای خواص ضد زنگ و مقاوم در برابر اکسیداسیون و خوردگی نیز می باشد. 17mn4 یک فولاد کربنی با مقاومت به خوردگی و گرمایی بالا است. که برای ساخت قطعاتی مانند لوله های بخار، تجهیزات فشار قوی و دستگاه های تبدیل حرارت استفاده می شود.

کاربردها
ورق 17MN4 به دلیل خصوصیات مکانیکی و شیمیایی بالایی که دارد، در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از کاربردهای این ورق عبارتند از:
1- ساخت مخازن ذخیره سازی گاز و مایعات: ورق 17MN4 به دلیل مقاومت بالا در برابر فشار و دماهای بالا. برای ساخت مخازن ذخیره سازی گاز و مایعات مورد استفاده قرار می گیرد.

2- ساخت تجهیزات پالایشگاهی: این ورق به دلیل خصوصیات ضد خوردگی و مقاومت در برابر اکسیداسیون، برای ساخت تجهیزات پالایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد.

3- ساخت مبدل های حرارتی: ورق 17MN4 به دلیل خصوصیات مقاومت در برابر دما و فشار بالا. برای ساخت مبدل های حرارتی در صنایع مختلفی مانند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی استفاده می شود.

4- ساخت قطعات کوره های صنعتی: ورق 17MN4 بدلیل خصوصیات آتشخواری که دارد، برای ساخت قطعات کوره های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

5- ساخت تجهیزات نیروگاهی: این ورق به دلیل خصوصیات مکانیکی و شیمیایی بالایی که دارد. برای ساخت تجهیزات نیروگاهی مانند بخار سازها و توربین ها استفاده می شود.

6- ساخت قطعات خودرو: این ورق به دلیل مقاومت بالایی که در برابر ضربه دارد. برای ساخت قطعات خودرو مانند بدنه و ساختار فلزی مورد استفاده قرار می گیرد.

ورق آتشخوار-ورق a516-ورق a36- ورق ۱۷Mn4-ورق St52- ورق آتشخوار

ورق آتشخوار-فروش ورق آتشخوار-ورق a516-ورق a36- ورق ۱۷Mn4-ورق St52

کاربرد ورق آتشخوار
کاربرد این نوع از ورق های فولادی به میزان توانایی و تحمل وزن و جنس آن بستگی دارد.
ورق آتشخوار به علت مقاومت بالا جزء ورق های پر مصرف برای جابه جایی مایعات و گازهای فوق العاده گرم می باشد.

این محصول در صنایعی از قبیل نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشگاهی بیشترین کاربرد را دارد. و هنگام مواجه با بخار آب، حرارت و فشار بالا مقاومت زیادی از خود نشان می دهد.

ورق های آتشخوار در اتصالات، مخازن کروی، مخازن تحت فشار. مبدل های تحت فشار، تجهیزات انرژی های تجدید پذیر و غیره مورد استفاده قرار می گیرند.

به علت مقاومت بسیار بالا در دمای 1250 درجه سانتی گراد. در بسیاری از صنایعی که با دمای بالای مانند صنایع دیرگداز سروکار دارند کاربرد دارد.

ورق آتشخوار همانند سایر ورق های فولادی به دو صورت رول و شیت تولید می شود. دلیل نامگذاری این نوع ورق در حقیقت مقاومت بالای آن در برابر آتش و حرارت می باشد.
همین ویژگی این محصول کاربرد آن را نیز متفاوت کرده است. فولاد مبارکه اصفهان جزء تولیدکنندگان داخلی و کشورهای چین و کره جنوبی جزء تولیدکنندگان خارجی این محصول محسوب می شوند.
از نظر ترکیب شیمیایی ورق آتشخوار به دو دسته کلی تقسیم می شود.
1-ورق آتشخوار با قابلیت تحمل حرارت تا دمای 585 درجه سانتی گراد
2-ورق آتشخوار با قابلیت تحمل حرارت تا دمای 1250 درجه سانتی گراد

انواع ترک گرم در جوش-فروش فولاد آلیاژی-قیمت مناسب فولاد آلیاژی-فولاد ضد زنگ

انواع ترک گرم در جوش-فروش فولاد آلیاژی-قیمت مناسب فولاد آلیاژی-فولاد ضد زنگ

جوش پذیری یک فلز نقش مهمی در طراحی جوشکاری یک سازه و عملکرد آن دارد. بنابراین فاکتورهایی هنگام ارزیابی جوش پذیری فلز جوش و فلز پایه در نظرگیری می شود. این فاکتورها عبارتند از: امکان اجرای جوشکاری، پایداری قوس، حساسیت به حفره در فلز جوش، سیالیت فلز جوش. استحکام، خواص خستگی، مقاومت به اکسیداسیون فلز جوش، مقاومت به خوردگی، مقاومت فلز جوش به ترک گرم و غیره (1). در میان این خواص، در جوشکاری آلیاژهای فلزاتی از قبیل آلومینیوم، نیکل و فولادهای زنگ نزن آستنیتی. به مقاومت فلز جوش در برابر ترک گرم توجه بیشتری می شود.

ترک گرم یک ناپیوستگی از نوع شکست و ترکی است که در یک فلز هنگام انجماد یا در دمای بالا اتفاق می افتد. این ترک می تواند در HAZ و یا در فلز جوش باشد (2). که بر اساس محل و دماهای تشکیل آن به ترک انجمادی، ترک ذوبی و ترک افت انعطاف پذیری دسته بندی می شود. دماهای تشکیل ترک گرم شامل محدوده دمای ترک فلز جوش (BTR) و محدوده دمای افت انعطاف پذیر (DTR) (3).

ترک گرم (Hot Crack) یک ناپیوستگی از نوع شکست است. که حین انجماد فلز جوش یا سرد شدن آن در فلز جوش یا در منطقه متأثر از حرارت (HAZ) رخ می دهد.
و بر اساس محل و دماهای تشکیل آن دارای سه نوع ترک انجمادی (Solidification Crack). ترک ذوبی (Liquation Crack) و ترک افت انعطاف پذیر (DDC) است. ترک انجمادی در فلز جوش و ترک ذوبی در منطقه ذوب جزیی (FL). رخ داده و هر دو در محدوده دمای تردی فلز جوش (DTR) اتفاق می افتد. با ساختار FCC در فلز جوش یا در منقطه متأثر از حرارت در محدوده دمای افت انعطاف پذیری (DTR) اتفاق می افتد.
عواملی از قبیل دامنه انجماد، فاز اولیه انجماد، کشش سطحی مذاب در مرز دانه ها. مقدار و توزیع مذاب حین انجماد نهایی، ساختار دانه فلز جوش، تنش های انقباضی و هندسه جوش. بر حساسیت فلز جوش به ترک گرم مؤثر می باشد.

مخزن کروی تحت فشار چیست؟-فروش ورق A516-ورق A283-ورقA285-ورقA537

مخزن کروی تحت فشار چیست؟-فروش ورق A516-ورق A283-ورق A285-ورق A537

کاربرد و مزیت مخازن کروی تحت فشار چیست؟

هنگامی که شما نیاز به ذخیره سازی برای مقدار زیادی مایع یا گاز تحت فشار دارید. به این معنی که به حجم زیادی نیاز دارید. پس به یک مخزن تحت فشار بزرگ نیاز دارید. بنابراین یک مخزن تحت فشار پوسته کروی مقرون به صرفه تر خواهد بود.

همانطور که در مثال بالا بیان شد. ضخامت پوسته مخزن کروی برای یک شرایط طراحی مشابه تقریباً نصف ضخامت پوسته مخزن استوانه ای است. همچنین قرار دادن یک مخزن تحت فشار استوانه ای بلند ممکن است از نظر چیدمان کارخانه مناسب نباشد.

تفاوت روش ساخت مخزن تحت فشار کروی و استوانه ای چیست؟

مخازن تحت فشار پوسته ای عمدتاً در کارگاه ساخته می شوند. و سپس به سایت بهره برداری منتقل می شوند. به جز برج های فرآیندهای طولانی که ممکن است در دو قطعه تولید شوند. و در سایت بهره برداری با یک جوش محیطی تکمیل شوند. و این فقط به دلیل تسهیل در روند فرآیند حمل و نقل می باشد.

اما مخزن تحت فشار کروی در سایت بهره برداری مونتاژ می شوند. و قطاع های پوسته کروی عمدتاً در کارگاه شکل می گیرند. و سپس برای مونتاژ به دقت به سایت بهره برداری منتقل می شوند.

چه نوع موای در یک مخزن کروی تحت فشار ذخیره می شود؟

بیشتر مخازن LNG (گاز طبیعی مایع) و LPG مخازن کروی هستند. اما بوتان، پروپان، آمونیاک، اکسیژن، هیدروژن و نیترون نیز در مخازن کروی ذخیره می شوند.

نحوه ساخت مخازن کروی

مخازن کروی عمدتاً به دو روش تولید می شوند.

1- تقسیم مخزن بر اساس خط افق و شکل دهی مخزن کروی به روش انفجاری انجام می گردد.

در روش ساخت مخازن کروی انفجاری قسمت های مختلف مخزن در ابتدا به شکل مخروط های ناقص در کنار یکدیگر قرار می گیرند.

2- تقسیم مخزن براساس خطوط عمودی برابر در این روش مساحت تمامی قسمت ها برابر می باشد.