فولاد p265gh-فولاد بویلر سازی-فولاد مخزن سازی p265gh-قیمت فولاد p265gh
فولاد p265gh
ورق فولادی p265gh– بویلر – ورق فولاد ضخیم بویلر-فولاد ضد زنگ-p265 Gh-یکی از استانداردهای اروپایی و آلمانی است.
که بطور معمول استفاده میشود. این فولاد دارای مشخصات Bs1501 – DIN1639 – DIN17155 را جایگزین کرده است.
فولاد p265gh
از این نوع آلیاژ فولاد برای برای ساخت مخازن قابل جوشکاری و درجه حرارت بالا و دیگ بخار. و برای تعمیر و سرویس در درجه حرارت بالا کاربرد دارد. معمولاً برای صنایع تولید برق، نفت و گاز، صنایع پتروشیمی و شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد.
لوله p265gh
لوله p265gh بعنوان یک لوله فولادی دیگ بخار، لوله p265gh برای نگهداری مایع یا گازها. در بیشتر محیط های فشار بالا بمانند. راکتورهای هسته ای گاز، دیگهای صنعتی،. سیلندرهای غواصی و… طراحی شده است.
استاندارد
استانداردها برای لولهp265gh ::
1- DIN EN 10216 ::: لوله های فولادی بدون درز برای مقاصد فشار – شرایط تحویل فنی. 1= لوله های فولادی غیر آلیاژ با خواص دمای مشخص شده.
2- DIN 10216 ::: لوله های فولادی بدون درز برای مقاصد فشار – شرایط تحویلی فنی. 2 = لوله های غیر آلیاژ و فولاد آلیاژ با خصوصیات درجه حرارت بالا مشخص .
ورق p265gh
مخازن تحت فشار یک جزء کلیدی از نیروگاه های هسته PWR میباشد. و هم چنین یک عامل تعیین کننده برای ایمنی و تداوم عملکرد بهینه ی نیروگاه هسته ای است.
ورق فولادی p265gh :: این نوع ورق فولادی از نوع آلیاژ پایین است. که در مخزن هسته ای استفاده میشود. اندازه گیری C 20 مورد نیاز عملکرد عرضی و ضخامت آن است.
انواع این نوع ورق
1- IN EN 10028 :نوع فولاد تحت فشار است که مصارف عمومی دارد.
2- DIN EN 10028 :نوع فولاد تحت فشار است – دارای نوع آلیاژی و غیر آلیاژی دارای تحمل حرارت بالا است.
3- EN 10029 :نوع ورق گرم و از نوع فولاد نورد است و دارای ضخامت از سه میلیمتر با بالاست. این نوع فولاد قدرت تحمل و قابلیت شکل پذیری مناسبی دارد.
مخزن تحت فشار هوا (مخزن هوای فشرده) یا Pressure vessel سازه ای فلزی به شکل استوانه ای یا کروی می باشد.
مخزن تحت فشار هو
که در بخش های صنعتی و خانگی به منظور نگهداری از سیالات مختلف در فشاری به جز فشار اتمسفر هوا استفاده می گردد. کاربرد مخزن تحت فشار با توجه به محل نصب آن متفاوت می باشد. به طوریکه در سیستم های آبرسانی خانگی به عنوان منبع آب عمل کرده. و در پالایشگاه های نفت و گاز برای نگهداری از سیال یا انجام واکنش های شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.
مخازن تحت فشار هوا که با نام های Pressure vessel، مخزن های فشرده و منبع تحت فشار هوا نیز معروف می باشد. یکی از کاربردی ترین انواع مخازن تحت فشار می باشد. که در واحدهای بزرگ صنعتی و نیمه صنعتی و سیستم های آبرسانی شهری و خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از منبع در واقع دارای مخزن فلزی بسیار مقاوم با اندازه و ابعاد متناسب با محل نصب آن. و مقدار سیال ورودی و خروجی به آن می باشد.
که در مسیر انتقال سیال و بعد از پمپ قرار می گیرد. با فرایند استارت پمپ سیال وارد مخزن می شود و در آن ذخیره می گردد. با باز شدن شیر مخزن تحت فشار. هوا دچار فشردگی میشود و داخل مخزن به تیوپ داخل منبع که سیال در آن ذخیره است. فشار وارد نمود و باعث انتقال آن به لوله های خروجی می گردد. پس از کاهش مقدار سیال در مخزن، پمپ مجدد روشن می شود و عملیات انتقال را به داخل مخزن انجام می دهد.
با توجه به اینکه سیال در این نوع مخزن ذخیره شده و تا زمان مصرف آن نیاز به روشن شدن پمپ نمی باشد. در نتیجه می توان گفت یکی از مهم ترین مزایای این نوع مخزن، افزایش طول عمر پمپ و کاهش مصرف انرژی برق. با جلوگیری از روشن و خاموش شدن های متوالی پمپ خواهد بود.
انواع مخزن تحت فشار
مخازن تحت فشار (مخزن هوای فشرده) با توجه به اندازه، ساختار، اجزای تشکیل دهنده درونی. و روال کار و میزان مقاومت بدنه به گروه های مختلفی تقسیم بندی می گردند. به عبارت دیگر، در انتخاب مخزن تحت فشار هوا. با توجه به نوع سیال، مقدار آن و هدف از استفاده از این نوع مخازن نوع مناسب انتخاب می گردد. انواع مخزن که هر یک دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند شامل موارد زیر هستند.
مخزن استوانه ای و کروی
شکل این نوع از منبع به صورت استوانه ای و کروی طراحی می گردد. که این ساختار با توجه به محل نصب منبع و نوع سیال و شرایط محیط تعیین می گردد. مخازن استوانه ای به صورت افقی و عمودی قابل نصب بوده و در بالاترین نقطه از آنها کلاهک های نیم دایره ای نصب می گردد. لازم به ذکر ست که ساختار کلی منبع و شکل کلاهک ها بر اساس محاسبات مختلف. و استانداردهای ASME توسط مهندسین و تکنسین های حرفه ای انجام می گردد.
مخزن تحت فشار گاز یا مایع
مخازن تحت فشار با توجه به محل نصب آنها و سیال ورودی به منبع برای ذخیره سازی گاز و مایع طراحی می گردند. به عنوان مثال: برای ذخیره سازی گاز در پالایشگاه ها می توان از مخازن تحت فشار هوا با شرایط مخصوص استفاده نمود. که در محیطی کاملاً مقاوم و ایمن گازهای مورد نظر ذخیره سازی و در شرایط لزوم از آن تخلیه می گردند. از مخازن تحت فشار مایع می توان در پالایشگاه ها و سیستم های آبرسانی و حتی در مسیر پمپ های آب خانگی استفاده نمود. و تا حد زیادی فشار وارده به پمپ ها را کاهش و در مصرف انرژی صرفه جویی نمود.