ورق ساختمانی-فروش ورق ساختمانی-ورق آلیاژی ساختمانی-قیمت مناسب-ورق ساختمانی

ورق ساختمانی-فروش ورق ساختمانی

ورق ساختمانی –فولاد ساختمانی یک اصطلاح کلی برای مواد فولاد است. که برای ساخت مصالح ساختمانی در اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

فروش فولاد نورد سرد-فروش فولاد نورد گرم-فروش فولاد نسوز-فروش فولاد ضد خوردگی-فروش فولاد کربنی -فروش فولاد زنگ نزن-فروش انواع استیل-(فروشگاه فولاد رسول دلاکان) ((ارتباط با واحد فروش 09122136675-02128423820))

ورق ساختمانی-فروش ورق ساختمانی-ورق آلیاژی ساختمانی-فروش ورق فولادی ساختمانی

فولاد ساختمانی

بسیاری از پروفیل های فولادی به شکل یک تیر بلند است که مشخصات یک مقطع خاص را دارد. شکل پروفیل های فولادی، اندازه، ترکیب شیمیایی، مشخصات مکانیکی مانند مقاومت. شیوه های ذخیره سازی و غیره با استفاده از استاندارد ها در اکثر کشورهای صنعتی تنظیم می شود.

اکثر پروفیل های فولادی مانند تیرهای با مقطع I، گشتاور دوم سطح بالایی دارند. به این معنی که از نظر سطح مقطع بسیار قوی هستند. و در نتیجه می توانند میزان بار زیادی را بدون تغییر شکل در خور اهمیت تحمل کنند.

آلیاژ فولادی ساختمانی استاندارد آمریکا

فولادهای مورد استفاده در ساخت و ساز در ایالات متحده. از آلیاژهای استانداردی که توسط ASTM International شناسایی و مشخص شده اند، استفاده می کنند. این فولادها دارای یک شناسایی آلیاژ هستند که با A. و سپس دو، سه یا چهار عدد پس از آن شروع می شود. درجات چهار عددی AISI فولاد که معمولاً برای مهندسی مکانیک. ماشین آلات و وسایل نقلیه استفاده می شود یک سری مشخصات کاملاً متفاوت است.

فولاد های ساختمانی استاندارد که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:

فولادهای کربنی

  • A36 – پروفیل ها و ورق ساختمانی.
  • A53 – لوله ها و پروفیل های لوله ای ساختمانی.
  • A500 – لوله ها و پروفیل های لوله ای ساختمانی.
  • A501- لوله ها و پروفیل های لوله ای ساختمانی.
  • A529 – پروفیل ها و ورق ساختمانی.
  • A1085 – لوله ها و پروفیل های لوله ای ساختمانی.

فولادهای کم آلیاژ مقاوم بالا

  • A441 – پروفیل ها و ورق های ساختمانی -(جایگزین توسط A572).
  • A572 – پروفیل ها و ورق های ساختمانی.
  • A618 – لوله ها و پروفیل های لوله ای ساختمانی.
  • A992 – کاربردهای ممکن تیرهای مقاطع بال پهن W یا I هستند.
  • A913 – پروفیل های آبدیده بال پهن W

Quenched and Self Tempered (QST) W shapes

  • A270 – پروفیل ها و ورق های ساختمانی

فولادهای مقاوم دربرابر خوردگی با آلیاژ کم و مقاموت بالا

  • A243 – پروفیل ها و ورق های ساختمانی.
  • A533 – پروفیل ها و ورق های ساختمانی.

فولاد های آلیاژی آب دیده

  • A514 – پروفیل ها و ورق های ساختمانی.
  • A517 – دیگ های بخار و مخازن تحت فشار.
  • فولاد اگلین – اقلام ارزان قیمت هوافضا و تسلیحات.

آلیاژ فولادی آهنگری شده

  • A668 – فولاد آهنگری

ورق ساختمانی

  • خصوصیات – مقاومت فشاری و همچنین مقاومت کششی فولاد ساختمانی با مقاومت های مورد نسبت دهی به بتن متفاوت است.
  • مقاومت – با دارا بودن مقاومت بالا، سختی، سفتی و خاصیت انعطاف پذیری. فولاد یکی از متداول ترین مصالح در ساخت و ساز ساختمان های تجاری و صنعتی است.
  • قابلیت ساخت- فولاد تقریباً به هر شکلی قابل ساخت است. که با اتصالات پیچی یا جوشی در ساخت و ساز قابل استفاده است. به محض تحویل مصالح در کارگاه ساختمانی، می توان سازه فولادی را نصب کرد. در حالی که بتن، حداقل 1-2 هفته پس از ریختن و قبل از ادامه عملیات اجرایی. باید به عمل آوری شود، و این باعث می شود. که فولاد بعنوان مصالح سازه ای سازگار با برنامه عملیات اجرایی باشد.

  • مقاومت در برابر آتش – فولاد ذاتاً ماده ای غیر قابل اشتعال در برابر آتش است. ولی به هر حال، هنگامی که تا درجه حرارت هایی. مانند گرمایی که در جریان یک حادثۀ آتش سوزی ایجاد می شود، گرم می شود. مقاومت و سختی آن به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. قوانین بین المللی ساختمان، پوشش دهی کافی فولاد را در مواد ضد حریق الزامی می دانند. که این باعث افزایش هزینه کلی ساختمانهای با اسکلت فلزی می شود.

  • خوردگی – فولاد در هنگام تماس با آب. می تواند دچار خوردگی شود و یک سازه بالقوه خطرناک را ایجاد می کند. برای جلوگیری از هرگونه خوردگی در طول عمر یک سازه فولادی. باید در ساخت سازه های فلزی اقدامات لازم صورت گیرد. فولاد را می توان رنگ کرد که مقاومت در برابر آب را فراهم می کند. همچنین، مواد مقاوم در برابر آتش که برای پوشش فولاد استفاده می شود معمولاً در برابر آب نیز مقاوم است.
  • کپک قارچی – فولاد نسبت به چوب سطح مناسب کمتری در محیط، برای رشد کپک قارچی را فراهم می کند.

بلندترین سازه ها امروزه (که معمولاً به آن “آسمان خراش ها” یا ساختمان مرتفع بیان می شود). به دلیل قابلیت خوب ساخت و همچنین نسبت بالای مقاومت به وزن فولاد. با استفاده از این مصالح ساخته می شوند. در مقایسه با بتن، اگرچه چگالی بتن از فولاد کمتر است. اما نسبت مقاومت به وزن بتن نیز بسیار کمتر است. به همین دلیل یک عضو سازه بتنی برای تحمل یک میزان معین بار به حجم بسیار بزرگی نیاز دارد.

فولاد گرچه متراکم تر است اما برای حمل بار به مواد زیادی احتیاج ندارد. اما، این مزیت برای ساختمان های کم ارتفاع، یا برای ساختمان های چند طبقه یا کمتر، اهمیت زیادی ندارد. بارهای ساختمان های کم ارتفاع نسبت به سازه های مرتفع بسیار کمتر است. و در نتیجه استفاده از بتن برای سازه اقتصادی است. این امر به ویژه در مورد سازه های ساده. مانند پارکینگ یا هر ساختمانی که دارای شکل ساده مستطیلی است، صادق است.

ترکیب فولاد و بتن مسلح

سازه هایی که از این دو ماده تشکیل شده اند. از مزایای فولاد و بتن مسلح هر دو بهره مند می شوند. این روش هم اکنون در بتن آرمه متداول است. که در آن از ظرفیت کششی میلگردهای تقویتی برای تأمین استحکام کششی در اعضای بتنی سازه استفاده می شود. نمونۀ بارز آن در پارکینگ های چند طبقه است. برخی از این پارکینگ ها با استفاده از ستون های فلزی و دال بتن مسطح ایجاد می شوند. بتن برای شالوده ریخته می شود و سطحی برای ساخته شدن پارکینگ بر روی آن را به پارکینگ می دهد.

ستون های فولادی با پیچ و مهره یا جوشکاری آنها به میخ های فلزی. که بخشی از آن ها از سطح دال بتن ریزی شده بیرون گذاشته شده اند. به شالوده متصل می شوند. تیرهای بتنی پیش ساخت می تواند برای نصب در طبقه دوم، به کارگاه تحویل دهی شوند. که پس از آن یک دال بتنی برای قسمت روسازی پارکینگ ریخته می شود. این روند می تواند در مورد چندین طبقه انجام شود. یک پارکینگ از این نوع فقط نمونه ای قابل اجرا از بسیاری از سازه هایی است. که می تواند از بتن مسلح و فولاد استفاده کننند.

مهندسی سازه از وجود طرح های بی شماری برای ایجاد ساختمانی کارآمد، ایمن و مقرون به صرفه آگاه است. این وظیفۀ آن مهندس است که در کنار مالکان، پیمانکاران و دیگر طرف های ذینفع در پروژه. برای نیل به یک نتیجۀ ایدئال متناسب با نیاز هر کدام از آنها، همکاری کند. مهندس، هنگام انتخاب مصالح سازه ای برای ساختمان، متغیرهای زیادی، از جمله هزینه. نسبت مقاومت/وزن، پایداری مصالح، قابلیت ساخت و غیره را در نظر می گیرد.

خواص حرارتی

خواص فولاد بسته به عناصر آلیاژی آن بسیار متفاوت است.

درجه حرارت آستنیت کننده، دمایی که در آن فولاد به ساختار بلوری (آستنیت) تبدیل می شود. برای فولاد از 900 درجه سانتی گراد (1650 درجه فارنهایت) در مورد آهن خالص شروع می شود. و با افزایش میزان کربن، دما به حداقل 724 درجه سانتی گراد (1335 درجه فارنهایت). برای فولاد یوتکتیک (فولاد حاوی 83% وزنی کربن تنها)، پایین می آید. با نزدیک شدن میزان کربن به 2.1 % (نسبت به جرم). درجه حرارت آستنیت کننده بالا می رود و به 1.130 درجه سلسیوس (2070 درجه فارنهایت) می رسد. به طور مشابه، نقطه ذوب فولاد بر اساس آلیاژ تغییر می کند.

کمترین دما که در آن یک فولاد کربنی ساده می تواند شروع به ذوب شدن کند. درجه حرارت جامد آن، 1130 درجه سانتی گراد (2070 درجه فارنهایت)، است. فولاد، زیر این درجه حرارت، هرگز به مایع تبدیل نمی شود. آهن خالص (فولاد به صفر درصد کربن) با شروع به ذوب شدن 1492 درجه سانتی گراد (2718 درجه فارنهایت). و با نیل به 1539 درجه سانتیگراد (2802 درجه فارنهایت) کاملاً مایع است فولاد با 2.1 % کربن وزن. شروع به ذوب شدن در 1130 درجه سانتیگراد (2070 درجه فارنهایت). و با نیل به 1315 درجه سانتی گراد (2399 درجه فارنهایت)، کاملاً ذوب می شود. فولاد با بیش از 2.1% کربن دیگر فولاد نیست. اما به عنوان چدن شناخته می شود.

مقاومت در برابر آتشی سوزی

اگر فولاد به اندازۀ کافی گرم شود. استحکام خود را از دست می دهد. دمای بحرانی یک عضو فولادی دمایی است. که آن عضو فولادی در آن دما، دیگر نمی تواند با اطمینان، بار خود را تحمل کند. مقررات ساختمان و روش استاندارد در مهندسی سازه: بسته به نوع ساختاری عضو، پیکربندی. جهت ویژگی های بارگذاری، دمای بحرانی متفاوتی را تعیین می کنند. دمای بحرانی اغلب دمایی در نظر گرفته می شود.

که در آن دما، تنش تسلیم (حد الاستیک) آن عنصر سازه ای. تا میزان 60% عملکردی که برای آن در دمای اتاق در نظر بوده کاهش یافته باشد. به منظور تعیین رتبه بندی مقاومت در برابر آتش یک عضو فولادی. از روش محاسبات تأیید و پذیرفته شده می توان استفاده کرد. یا آزمایش آتش سوزی را می توان انجام داد. دمای بحرانی که آزمایش آتش سوزی آن توسط استاندارد مورد پذیرش مانند کد ساختمان. مورد تأیید مرجع صلاحیت داری تعیین شده است. در ژاپن زیر 400 درجه سانتی گراد است. در چین، اروپا و آمریکای شمالی (بعنوان مثال، ASTM E-119). این تقریباً 1000 تا 1400 درجۀ فارنهایت (530 – 810 درجه سانتیگراد) است.

مدت زمانی که طول می کشد تا عضو فولادی تحت آزمایش، به دمای مد نظر توسط استاندارد آزمایش برسد. رتبه بندی مدت زمان مقاومت در برابر آتش را تعیین می کند. انتقال حرارت به فولاد را می توان با استفاده از مواد نسوز ضد آتش کند کرده. و در نتیجه دمای فولاد را محدود نمود. روش های متداول عایق کردن در مقابل حریق. برای سازه های فولادی شامل استفاده از پوشش فولاد با اندود متورم شونده در گرما. استفاده از مواد گرماگیر، پوشش اندود. و همچنین دیوار خشک، پوشش سبک فلزی عایق از جنس کلسیم سیلیکات و پتوهای عایق کننده از مواد پشم معدنی.

در ساختار سازه های بتنی معمولاً ضرورت های کد رتبه بندی مقاومت در برابر آتش رعایت می شود. همانگونه که شرط ضخامت بتنی که میلگرد فولادی را می پوشاند. خود سبب ایجاد مقاومت کافی در برابر آتش می شود. با این همه، بتن نیز خود می تواند دچار «خرد شدگی» و «خوردگی». (در اثر برخورد مکانیکی و آب و هوایی) شده باشد. به ویژه اگر بتن دارای میزان رطوبت بالایی باشد.

هرچند در سازه های بتنی غالباً عایق بندی اضافی انجام نمی شود. اما گاهی در تونل های ترافیکی و مکان هایی که احتمال آتش سوزی سوخت هیدروکربن بیشتر است. عایق بندی اضافی مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا آتش سوزی های ناشی از مایع قابل اشتعال. میزان گرمای بیشتری را در مقایسه با آتش سوزی ناشی از مواد قابل احتراق معمولی. در طی همان مدت زمان آتش سوزی به مواد سازه ای می دهند.

مواد ضد حریق سازه های فلزی شامل مواد متورم شونده در گرما، مواد گرماگیر. پوشش اندود گچ و همچنین دیوار خشک، پوشش سبک فلزی عایق از جنس کلسیم سیلیکات. و پتوهای عایق کننده درجه بالا از مواد معدنی یا پشمی می باشند. لازم است که اتصالات مورد توجه قرار گیرد. زیرا انبساط حرارتی سازه ای می تواند امتیاز و درجه مقاومت در برابر آتش سازه را به خط بیندازد.

ساخت

برش دهی طولی قطعه کار معمولاً با یک اره نواری انجام می شود. خط مته نواری (خط مته) مدتهاست که روشی ضروری برای ایجاد سوراخ ها و شکاف های طولی ماشینی در تیرها. پروفیل های ناودانی و مقاطع جدار نازک HSS مدنظر قرار گرفت. خطوط مته CNC، به طور معمول به نوار نقاله های تغذیه کننده و سنسورهای موقعیت. برای انتقال عنصر به موقعیت مناسب برای انجام سوراخکاری، مجهز شدند. بعلاوه امکانات مذکور قابلیت کاوش در تعیین محل دقیق سوراخ یا شکاف را نیز فراهم می کنند.

برای برش سوراخ های نامنظم یا کار بر روی انتهای غیر یکنواخت عناصر بعد دار (غیر صفحه ای). معمولاً از مشعل برش استفاده می شود. مشعل های با سوخت اکسیژن رایج ترین تکنولوژی هستند. و طیف وسیعی از مشعل های دستی ساده تا ماشین آلات خودکار CNC. که حرکت سر مشعل را در سراسر عنصر سازه ای. مطابق با دستورالعمل برش مورد برنامه ریزی به دستگاه انجام می دهد، را شامل می شود.

ساخت صفحه صاف در یک مرکز پردازش صفحه انجام می شود. که در آن صفحه به صورت صاف روی یک میز ثابت قرار می گیرد. و سرهای مختلف برش را توسط بازویی به فرم زیر بشکه ای یا «پل» از روی صفحه عبور می دهند. سرهای برش می توانند شامل پانچ، مته یا مشعل باشند.